A 13 éve kormányzó Fidesz visszaszólt Gyurcsányéknak: Gyurcsány

Megosztás

Amíg marad az Orbán-kormány, addig a magyarokra “orbáni infláció és megszorítások”, a fideszes elitre pedig további mesés gazdagodás vár – mondta a Demokratikus Koalíció szóvivője, hétfői online sajtótájékoztatóján.

Barkóczi Balázs közölte: a sajtó derítette ki, hogy “az elmúlt harminc év legdurvább kormányzati megszorításai közepette új luxusjachtot avathatott” Mészáros Lőrinc.

A képviselő arról beszélt, hogy a Dobrev Klára DK-s EP-képviselő által vezetett árnyékkormány egy szociáldemokrata fordulatra készül. Kijelentette, hogy ha kormányra kerülnek, akkor letörik az inflációt, emelik a béreket és a nyugdíjakat, az ország pedig “végre újra a magyarokról fog szólni és nem a leggazdagabb hatalmasok rongyrázásáról”.

Fidesz: megszorítások a Gyurcsány-kormány idején voltak

Megszorítások a Gyurcsány-kormány idején voltak, amikor elvettek a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat és a tanároktól, köztisztviselőktől egyhavi fizetést – reagált a Fidesz Barkóczi Balázsnak, a DK szóvivőjének hétfői sajtótájékoztatójára. A kormánypárt az MTI-hez eljutatott közleményében úgy fogalmaz: “Gyurcsány és a baloldal újra megtenné és eltörölnék a rezsicsökkentett árakat is”.

MTI

Képünk illusztráció

Kapcsolódó cikkek